Az idők végezetéig...



Sajnos újabb igen pozitív, egyenes és életvidám emberrel lettünk kevesebben. Sapekkal rengeteget tekertünk együtt évekkel ezelőtt, sokat buliztunk és lógtunk együtt. Akármikor találkoztunk, mindig megnevettetett bohókás személyisége, sohasem beszéltünk gondokról, csak a jó dolgokat és a szép emlékeket elevenítettük fel. A hegyen mindig velünk leszel...

Sok erőt és kitartást kívánunk az egész családjának!

Vecsernye

Szombat este összegyűlt a szűk család, hogy megünnepeljük a hivatalos leánykérést. Szüleink jóvoltából ettünk-ittunk-nevettünk a Pezsgőházban. Ádám születése óta nem voltunk együtt ennyien, nagyon jó volt! Köszönjük!

Viki szülinap!



Viki október 16-án ünnepelte szülinapját! Nagyon sok boldogságot kívánok Neked! A Madártani Egyesülettel együttműködésben pedig hivatalosan is gyűrű került az ujjára is! Jó kis bulit csaptunk! Imádóó!

Balaton-kör

Gyönyörű idő, kevés ember, kis forglom, napsütés és 212 kilométer. Küldetés teljesítve!

Fél éve a nagyvilágban...


Ádám gyönyörűségünk ma fél éves! ÓriásBoldogságot és HappynessPartyt kívánunk KisMani!

LiveStrong Day

Ma van LiveStrong Day. Armstrongnál 1996. október 2-án diagnosztizálták a hererákot, azóta minden évben ezen a napon ünneplik a "LiveStrong szellemet". Amerikában felvonulásokat, bringaversenyeket, adománygyűjtést szerveznek, hogy felhívják a figyelmet a rákra, és arra, hogy mennyire nem foglalkoznak vele a döntéshozók, miközben rengetegen halnak meg a betegségben.

Minden megmozdulásnak van hatása, ezért akit érint, gondoljon ma erre, ha lehet, és húzza fel a LiveStrong karkötőt, vagy egy citromsárga pólót!

Ezen a linken a térkép mutatja, hogy hol vannak megmozdulások. Legyünk rajta mi is!

Új képek

Helló niggerek!
Megpróbálom behozni a lemaradásom, így feldobtam pár új képet az Ádám könyvtárába!
Itt láthatók!

ÓriásZene

Everlast - Friend

Pécs

Fenyvesen jártam a Drágáimnál. Ádám tegnap óriási műsorokat nyomott, nagyon édibogyó, nevetős, oldalra fordulós, kuncogós kis hapsi.
Anyájával jókat sétáltunk és beszélgettünk is sokat. Megmártottam a Balatonban a kishapsit, aztán kiültettük a stégre. Jövö héten lefotózom, mert óriási jól nézett ki a kis pötty a hosszú stég végén:D! Most újra kis Pécs, aztán hétvégén érkezem! Már csak pár nap!

Hazafelé beugrottam a DédiMamához, meg az Alajosba is. SoósPapa jót vízitúrázott vasárnap! Pusszancsok!

Kattanás

Néha alig hisszük el, hogy Ádám mennyire figyeli a körülötte zajló dolgokat. A kis csalafinta néha elkapja a tévét is, és alig akarja levenni a szemét a képernyőről.

Éppen a Tour Mt. Ventoux-i szakasza ment...

"Öregek nyara..."

Hihetetlen dolgokat produkálnak az "öregek" idén nyáron.
Nicolas Vouilloz megint és még mindig nyeregben, harmadik a 2009-es Megavalanche-en, Jürgen Beneke 24-dik.
Shaun Palmer 41 évesen versenyzett a Mt. Saint Anne-i MTB VK futamon, bejutott a döntőbe, és a 75. lett (a 2010-es Vancouver-i Téli Olimpia snowboard boardercross csapatába akar bekerülni). Beneke is rajthoz állt, és a 62. lett az 1994-es győztes.

Izgalmas volt a tegnapi Tour szakasz is: a Lance Armstrong nevű csóka biztosította a 3. helyét a fiatalokkal szemben a Mt. Ventoux-on, 38 évesen.

Ezen felül elmaradta Balaton-átúszás, de jövő héten megtartják. Soós és Zongor rajthoz állnak várhatóan. Ezen felül Soós Gyuszi Papa bringát is vissza majd a Balcsira és Soós Apuval elmennek tekercselni!

Ádám Babuci Mukimanó képek!

Feltöltöttem pár új képet Ádámról a mappájába. Édibogyó! Nézzétek, kommenteljetek! Holnap Balaton, hétfőn jövök! Addig is tékker! Képek itt!

Fitneszkesztyű homeopatikus buzogányoknak

Nekiálltam gumikötelezni , hogy kicsit készüljek az átúszásra. Második alkalommal széttörte a kezem (mint a régi szép időkben, sebesre). Kísérletezgetek valami áthidaló megoldással, de biztos, hogy homár fitnesz kesztyűt nem veszek!

Villány, Fenyves, Budapest, János-hegy, Maribor, Fenyves, Padova, Livigno és más helyek a világban



Villány:
Új melóhely májustól: Csányi Pincészet Zrt - marketing és export asszisztens. Nagyon élvezem.

Fenyves:
Leugrottunk Fenyvesre a Nagyszülőkhöz Ádámmal és Vikivel a hétvégére.

Budapest:
Apa továbbutazott pénteken Budapestre, egy konferencián kiállítottam a borokat.

János-hegy:
A szálloda ablakából pont a kilátót lehetett látni. Persze nem bírtam magammal, felfutottam gyorsan, lőttem pár képet, és vissza. 45 perc ismeretlen terepen. Királyság volt.

Maribor:
2009. VK futam. Terveink szerint leutaztam volna, de nem készültem fel a nagy esőre, illetve Sipos-Mama 85. szülinapja is maradásra bírt. Jót ettünk a familival, és megnéztük együtt a tévében, izgalmas volt!

Fenyves:
Maradtunk Fenyvesen. Hétfőn hazajöttem, Viki és Ádám maradt a Balcsin. Csütörtökön megyek utánuk.

Padova:
Nóra itthon van! Remélem csütörtökön találkozunk!

Livigno:
Nem tudom kiverni a fejemből...

Alajos utca:
Kicsit modernizálom a Shoshi tréning centert. Király lesz!
Atusék szétkapták a nappalit. Felújítás, modernizálás itt is, hajrá!

Lokomotív utca:
Fúú, basszus! Kifut a zöld teám vize:D!

Hamarosan...

Hamarosan írok ám ide!
Emi! Ne aggódj, minden rendben, csak hanyagoltam a dolgot, de összekapom magam!

Vétel! Minden rendben? Vétel!

Igen, minden rendben, csak eltűntem egy kicsit. Összeszokás alatt állunk még mindig, de nagyon jól alakulnak a dolgok! Édesség az Ádám, egy kis kaja és pufigép! A legjobbak az éjszakai nyerítések:D! Hajrá Babuci, nagyon szépen fejlődsz, már 3840 gramm és 55 centi!

ÁdámBabuci a fedélzeten!

Vasárnap délután hazaért a kis család, kezdődhet a berendezkedés! Napról napra jobban mennek a dolgok, és a nagyon jókat alszik a Drágaság (mindkettő)!

D+9 nap

Hosszú fájások, injekciók, peridurális és egyéb nyalánkságok után megérkezett Muki-babuci! Az Ádám nevet kapta, 3720 grammal, 51 centisen született! Szeretünk Ádám, segítünk utadon:)!
Gratulálok Vikinek a kitartásért és nagyon imádlak! Köszönet mindenkinek, aki részt vett a projektben!

Gergely, Muki és a nagyvilág

"A Gergely-naptár ma a legelterjedtebb típusú naptár a Földön. A julián naptár kis módosításával készült, a nápolyi Aloysius Liliusdoktor javaslatára, amit XIII. Gergely pápa fogadtatott el 1582. február 24-én (mely dokumentumon azonban az 1581-es évszám szerepelt, mivel a pápa rendelete előtt az év márciusban kezdődött). A Gergely-naptár1582. október 4-én csütörtökön lépett életbe oly módon, hogy az azt követő nap október 15., péntek lett, a kettő közötti napok abban az évben kimaradtak." (hu.wikipedia.org)

A doki szerint ez a gyerek nem ismeri a Gergely naptárt, hiszen már elő kellett volna bújnia. Minden nap megyünk valamilyen vizsgálatra, és lassan eljön az idő! Nincs mese, elő kell bújni!

D-Nap

Hivatalosan tegnap született volna a babuci, de úgy tűnik megvárja, amíg megérkezik az igazi tavasz.
Már leengedett kezekkel, koponyavégi fekvésben készül a kilövésre! Hajrá KisMuki!

100 perc

Szokás szerint lesben álltam, és így változott az idő ma kora-délután 100 perc alatt! Kaptunk márciust, áprilist, januárt és februárt is!

Sisak Projekt 2.0???

Ma sikerült megrepesztenem az új sisakom sildjét. Persze megint felfelé, megint ugyanott, ahol az előzőt is lecsóra vágtam. Ez kicsit jobban bírja, de nem akartam gyakorolni rajta a MacGyver fogásokat... pedig az lesz!

Nő a medvehagyma, jól be is lakmároztunk ma este Vikivel! Finom volt zsíros kenyérrel!

SzüliBuli

Egyelőre nem akar kibújni ez a drágaság! A végén még tényleg megvárja a Milan-San Remot!

Sisak projekt

Régi dolog, de most jutottam el odáig, hogy készítettem egy kis összeállítást.
Bukósfestés 2005.
Elérhető a Projektek menüpontból is!

Kenguru???

A tegnapi orvosi vizsgálaton az ápolónő megkérdezte: "Mi lesz ez a gyerek? Kenguru?" KisMuki annyira jól viselkedett, hogy rendesen mocorgott a vizsgálat alatt. Viki alig győzte nyomkodni a gombot (így kell jelezni, ha a baba mozog)! Igazi kis Eleven bébi!

Tavaszodik

Tegnap is nagyon meleg volt már, de most 18°C-ot mutat a hőmérő. Az erdő még tiszta latyak és víz és sár, de már majdnem olyan érzés, mint amilyennek lennie kell.

Kislakás készül, apróságok vannak hátra, illetve pár bútort kell be- és felszerelni. Délután elvisszük az ebet egy kis karikára.

Köszönet

Köszönet mindenkinek, aki eljött, és velünk volt a búcsúztatón.
Nagyon jó volt ennyi családtagot, barátot és ismerőst látni.

Tájfun

Megérkezett valami tájfun. Napsütés nuku, áll a rittyó mindenütt. Futni jó, de azért már csapatnék is.

Bevásároltunk a kispecóba, és mindennap alakítunk valamit. Mukinak van már rengeteg ruhája, és pár nap, és készen lesz a szobája is.

Olvadás

Felugrottam egy másfél órás karikára. Jól esett a szellőzés a fejemnek. Sok helyen még nagy a hó, folyik a víz, de a déli oldal csak kicsit sáros. Frankón csúszik:D...

És... befutott pár dolog is...

Angyalok

Egy igazi kis Angyal volt, aki most elment a társaihoz.


Ezt tőle kaptam egyszer...

Fotók

Fotóim felkerültek a Projektek menüpontba!

Havaseső-helyzet

Nem lehetett kihagyni egy jó futást a havasesőben. Csak elindulni nehéz, kint már nagyon jó az idő! Eleinte lassabb voltam a szokásosnál, de hamar felvettem a ritmust a szélben. Már csak 40 cm hó hiányzik...

A holnapi pesti utat viszont áttettük keddre.

Januári tekercs

Ma végre feljutottam csapatni egyet. Szép idő volt, 5 fok, kiváló talaj. Nagyon jól esett.

És felkerült a Livestrong sárga szín is a gyerekszobába.

Kolbászverseny

Apukám tegnap megnyerte az éves utcai kolbászversenyt, és övé lett a második hely is! Hajrá Apa! Gratulálunk!

Köd

Felmerészkedtünk a városra telepedett köd fölé. Megérte.
Képek itt.

Tréning után...

Ez is megvolt. Idén nagyon jól esik a görgőzés.