Tapolca


TapolcásÁdámos képek itt!

Keleti part


GyuszPapának nagyon jó nyaralást kívánunk a Keleti parton!

Vizes hétvége

Ádámmanci igazi nyári, vizes hétvégén van túl. Szombaton Anyával és Dalmi DD-vel Hullámfürdőztek, vasárnap pedig felnéztünk a Polláckra, délután pedig Alajosban vizeztünk.
Képek itt!

Izgalmas három hét következik.

München


Üzleti ügyben jártam Münchenben, részt vettem egy német-magyar üzletember találkozón. Körülnéztem a városban, feltérképeztem a terepet, és tárgyaltam, borokat kóstoltattam.
München nagyon nyugis város a méretéhez képest, szinte szanatórium érzésem volt. Hazafelé benéztem Schladmingba, megnéztem a megszokott hegyeket, és siettem haza a kiscsaládhoz. Igen egyszerű GPS-t használtam:D...

Orfűman - Középtávú OB

Hát ez kjó!
60-dik lettem abszolútban 238 férfi versenyzőből, pedig rendesen megrogytam a futás alatt! Korosztályban 20-dik!
Nem gondoltam volna, még annak is örültem volna, ha a százba beférek...

Pünkösdi Balatonozás


Pünkösd hétvégéjén Balcsin voltunk Sipi Mamánál és Papánál. Ádám nagyon élvezte a szabadságot és a tyúkokat is:D. Szarvasok, pörköltek, vörösborok, bringázás, Ádámozás, mamázáspapázás, zöld hagymászás, és Janinázás volt a menü. Jipppííí!
Képek: itt!

Fél hűtő

Orfű duatlon - 2010. május 8.

Jól éreztem magam végig, nagyon élveztem, de nem adtam 100%-ot. Furcsa volt triatlon kormány nélkül menni, a sík részeken le is szakadtam, lobogtam a boly után, majd a hegyen megint felzárkóztam.
Futáson sokat javítottam a félmaraton óta, majdnem fél perccel jobb ezreket futottam. Szép idő, jó arcok, isteni verseny volt! Külön gratula Surján Lacinak!

VizesManó

Ádámmal megnéztük a szökőkutat a Színház téren. Kíváncsi vagyok, mi lesz a Balatonban egy kis idő múlva;)!

Képek itt!

Versenykész állapot

Összeállt...

Pécs City

Szombaton elsétáltunk a Manóval a városba, miközben Anya osztálytalálkozott. Hömpölyögtek az emberek, a Memi Pasa fürdője előtt pécsi borozós kóstoltatás folyt. A Színház térig alig jutottunk el egyenes vonalon annyi embert kellett kerülgetni. A Széchenyi tér is alakul, és jó, hogy nincs forgalom és kinyílott a tér...

Reggel

Néha igazán nehéz felkelni, miközben a kiscsalád még szunnyad, de megvannak a szépségei is...

Ádám, lö herceg

Hagymász-Manó



Múlt hétvégén elmentünk medvehagymát szedni a Manóval. Nagyon ügyesen közlekedett a domboldalakon, segített nekünk és ő is szedett pár hammát. Édibogyó...
Képek itt!

Havazás

2010. március 10. 8:21 - Villányban szakad a hó.

Új képek Sikos Miki kisfiáról...


Itt.

Ádám pelusgengszter akcióban

Most akkor mi van?


Írhatnám, hogy itt tavasz, de minek, amikor k. hideg van és majdnem ráfagytam a kormányra reggel.
Ez a hosszú tél, még vicces volt, jó volt ennyi havat látni, hóban autózni és futni, de a ma reggeli -6°C-ot már személyes sértésnek vettem.
Szóval Ádám vissza a bundazsákba, Anya dupla melegítőgatyába, bringa vissza a görgőre, és ennyi. Hétvégén már 4-5°C lesz, akkor tutira megszökök a hegyekbe.

Karácsony, Boldog Új Év és 1,25 fogacska!


Nagyon jól érzetük magunkat Karácsonykor. Szuper volt az Alajos utcában is, Dzsidzsinél, Muci dédinél és Balatonon is! Pihentünk jó sokat, sétáltunk, ettünk, ittunk, filmet néztünk.
Szilveszterkor beugrottak a kis kölkök a szülőkkel és nagy muri kerekedett. Boldog Új évet mindenkinek!
Szilveszterre pedig előbújt a második alsó szemfogacska is, így már 1,25 darabos a készlet! Jippííí!