Gergely, Muki és a nagyvilág

"A Gergely-naptár ma a legelterjedtebb típusú naptár a Földön. A julián naptár kis módosításával készült, a nápolyi Aloysius Liliusdoktor javaslatára, amit XIII. Gergely pápa fogadtatott el 1582. február 24-én (mely dokumentumon azonban az 1581-es évszám szerepelt, mivel a pápa rendelete előtt az év márciusban kezdődött). A Gergely-naptár1582. október 4-én csütörtökön lépett életbe oly módon, hogy az azt követő nap október 15., péntek lett, a kettő közötti napok abban az évben kimaradtak." (hu.wikipedia.org)

A doki szerint ez a gyerek nem ismeri a Gergely naptárt, hiszen már elő kellett volna bújnia. Minden nap megyünk valamilyen vizsgálatra, és lassan eljön az idő! Nincs mese, elő kell bújni!

D-Nap

Hivatalosan tegnap született volna a babuci, de úgy tűnik megvárja, amíg megérkezik az igazi tavasz.
Már leengedett kezekkel, koponyavégi fekvésben készül a kilövésre! Hajrá KisMuki!

100 perc

Szokás szerint lesben álltam, és így változott az idő ma kora-délután 100 perc alatt! Kaptunk márciust, áprilist, januárt és februárt is!

Sisak Projekt 2.0???

Ma sikerült megrepesztenem az új sisakom sildjét. Persze megint felfelé, megint ugyanott, ahol az előzőt is lecsóra vágtam. Ez kicsit jobban bírja, de nem akartam gyakorolni rajta a MacGyver fogásokat... pedig az lesz!

Nő a medvehagyma, jól be is lakmároztunk ma este Vikivel! Finom volt zsíros kenyérrel!

SzüliBuli

Egyelőre nem akar kibújni ez a drágaság! A végén még tényleg megvárja a Milan-San Remot!

Sisak projekt

Régi dolog, de most jutottam el odáig, hogy készítettem egy kis összeállítást.
Bukósfestés 2005.
Elérhető a Projektek menüpontból is!

Kenguru???

A tegnapi orvosi vizsgálaton az ápolónő megkérdezte: "Mi lesz ez a gyerek? Kenguru?" KisMuki annyira jól viselkedett, hogy rendesen mocorgott a vizsgálat alatt. Viki alig győzte nyomkodni a gombot (így kell jelezni, ha a baba mozog)! Igazi kis Eleven bébi!

Tavaszodik

Tegnap is nagyon meleg volt már, de most 18°C-ot mutat a hőmérő. Az erdő még tiszta latyak és víz és sár, de már majdnem olyan érzés, mint amilyennek lennie kell.

Kislakás készül, apróságok vannak hátra, illetve pár bútort kell be- és felszerelni. Délután elvisszük az ebet egy kis karikára.